Monday, August 5, 2019

Shampoo santan order from sarawak

Thank u early morning customer from sarawak order one shampoo and hair tonic from me joeey  hdigabtt!! #shampoosantanagent
#shampoosantanbyjoeey

BERTUDUNG DENGAN SELESA SEPANJANG HARI .


BERTUDUNG DENGAN SELESA SEPANJANG HARI
.
.
Biasanya masuk tengahari je mesti dah tak selesa bertudung kan? Kepala panas berpeluh, kulit kepala gatal, rambut berbau dan kelemumur membiak dengan banyak.
Ughhhhh tak selesa!!
Siapa ada masalah macam kat atas tu? Kebanyakkan wanita mesti alami kan? Lagi-lagi yang berkerja 8 hingga 12 jam sehari tu.
Sekarang ada cara mudah nak selesa bertudung seharian cuma pakai #shampoosantan je 3 kali seminggu.
Settle 👍😍
Kakak cun beruniform ni dah, awak bila lagi?
http://joeey.wasap.my
.
#shampoosantanhq
#MyhomeLab
#freshandnatural
#noharmfulchemicals
#handmadewithlove



Saturday, August 3, 2019

Shampoo santan my home lab agenr


Shampoo Santan joining fees is RM250 and here's what you get.

Want to join the business?
Whatsapp http://joeey.wasap.m

Or sign up by clicking on this link https://myhomelabteam.com/daftar/000058

Want to know how this business works?
Inbox or Whatsapp me.

#ShampooSantan
#TeamSSSerenaGSY
#MyHomeLab
#EarningExtraIncome
#HowtotransformfromSAHMtoWAHM


Tuesday, July 16, 2019

sila lihat masalah rambut u

Sila lihat masalah ⬇️ dengan tengok apa sis suggest untuk you alls

✴Rambut Gugur
  = Shampoo Santan + Hair Tonic

✴ Rambut gugur + kering + bercabang
= Shampoo Santan + Wonder Hair

✴ Rambut kelemumur + berkuping
= Shampoo Serai + Hair Tonic

✴ Rambut Nipis
= Shampoo Santan + Wonder Hair

✴ Rambut gugur + kering
= Shampoo Santan + hair tonic + wonder hair

✴ Cukur bantal
= Shampoo Santan + Wonder Hair

contact joey ordeer ya

http://joey.wasap.my


My Home lab hair tonic

MYHOMELAB HAIR TONIC
=====================
Hair tonic pula KHAS untuk masalah RAMBUT GUGUR dan KELEMUMUR. Booster kepada shampoo santan untuk kesan lebih efektif.
.
KELEBIHAN MYHOMELAB HAIR TONIC

👉 Booster kepada shampoo santan.
👉 Bila spray, rasa sejuk je kulit kepala.
👉 Membantu mengurangkan masalah rambut & kulit kepala.
👉 Membantu pertumbuhan rambut baru.
👉 Membantu mengurangkan keradangan di kulit kepala.
👉 Membantu melembapkan rambut & kulit kepala.
👉 Membantu mengurangkan keguguran rambut & kelemumur.
.

Berminat ? untuk makluman lanjut sila klik sini 👇
http://joey.wasap.my

Wonder hair oil

Hair growth can be tricky. Deciding what to put in your hair can be hard especially with the availability of so many products that promise “long hair.” One of the best ways to deal with this dilemma is to choose products with minimum or better yet, no chemicals

wonder hair oil
natural ingredient are here
with seed sunflower oil, sweet orange oil,peppermint oil,vitamin E
Vitamin Pro B

u never get  frizz hair anymore
saloon treatment here hehehe

price also reasonable only rm49 /per bottle exlude postage

interested please pm me

http://joey.wasap.my
.
.

#TeamGlorySS
#joeyshoppingmalls
#wonderhairoil
#gugur
.

serai buat shampoo? Biar betul

SERAI BUAT SHAMPOO? BIAR BETUL?
.
.
Ye betul, #MHL tak kan nak auta pulak. Memang kami letak serai dalam Shampoo Serai ni. Kalau tak, takkanlah kami namakan Shampoo Serai.
.
Serai memang popular dalam masakan melayu. Tp serai jugak sgt bagus digunakan sebab ianya bersifat anti-bakteria.
.
Senang kata, utk mereka yg berkelemumur, Shampoo Serai sgt bermanfaat. Bukan tu je, yg gatal2 kulit kepala, merah tu. Serai pon bersifat anti-fungal.
.
Tak pernah lagi cuba serai dekat rambut & kulit kepala? Ok korang wajib cuba shampoo #MHL yang ni ok. Rugi tak cuba. Sampai bila nak peram kelemumur tu 😆

Wasapp 0123757185 /wechatjoey2383


Featured Post

Shampoo santan order from sarawak

Thank u early morning customer from sarawak order one shampoo and hair tonic from me joeey  hdigabtt!! #shampoosantanagent #shampoosantanb...

Popular Posts